[RO] Cora - primul retailer ce are curajul să se opună măsurilor discriminatorii Back to Top

[RO] Cora - primul retailer ce are curajul să se opună măsurilor discriminatorii

După ce foarte mulți dintre retailerii mari dând dovadă de o slugărnicie fără precedent și un adevărat dispreț și batjocoră față de clienții lor, au pus în aplicarea hotărârea neconstituțională și discriminatorie emisă de guvernul interimar al României, avem totuși și un exemplu pozitiv și anume un lanț de magazine ce a decis să respecte atât Constituția României cât și drepturile clienților și anume societatea S.C. Romania Hypermarche S.A care deține lanțul de hipermarketuri Cora.

Da, ați înțeles bine, în hipermarketurile Cora se poate intra FĂRĂ CERTIFICATUL NAZIST DE VACCINARE denumit impropriu certificat verde. Oricine dorește este binevenit, nu se stă la cozi (cum stau de obicei cei neinformați pentru aplicarea unor tratamente genetice experimentale ce au printre efectele adverse decesul), nu te controlează nimeni, în Cora poți intra să îți faci cumpărăturile liniștit.Nu vă gândiți că Guvernul ai cărui miniștri nu sunt aleși de poporul român ci numiți, nu a luat măsuri pentru această sfidare. Au trimis ANPC (nici nu știam că mai există; această agenție este aproape inexistentă de foarte mulți ani) în control și aceștia au descoperit ceva nereguli pentru care au amendat mai multe magazine. Detalii găsiți aici. Fix aceleași probleme descoperite acum de ANPC la Cora le regăsim de ani de zile și la alte lanțuri mari de magazine ba chiar aș spune în mai toate lanțurile mari de magazine din România.Cu toate aceste, control și amenzi numai la Cora.În aceste condiții, vă recomand să mergeți la Cora pentru cumpărături, în multe locații au și stații de încărcare în parteneriat cu EVConnect.Întrebarea logică, dacă la Cora se poate, de ce nu se poate și la Auchan, Carrefour? De ce nu se poate intra fără certificatulnazist de urmarea a unui tratament genetic experimental în toate magazinele fără discriminare pe criterii medicale?Răspunsul e simplu, Guvernul României ne vrea vaccinați. Nu știu voi cum sunteți, însă ultimul lucru pe lista mea de priorități este să fac pe plac guvernului numit nu ales, care ce să vedeți, de aproape doi ani menține o criză artificială iar în acest timp apără orice alte interese numai ale românilor nu.

Vă rog să adăugați locațiile care solicită certificatul nazist de vaccinare în Lista rușinii utilizând formularul de aici.Disclaimer: După cum bine știți, EVClub este un proiect non profit iar acest articol evident nu este sponsorizat.Published by Marius Șerban at 21:08 on 31.10.2021 [EEST]