Back to Top

Lista națională a rușinii
Locațiile în care se solicită certificatul verde

Pentru a adăuga o locație care își discriminează clienții pe criterii medicale, te rog să foloseși acest formular.În caz că mai aveți dubii:Certificatul verde NU nu are nici o bază științifică în spateCertificatul verde NU stopează plandemia, nu ajută în nici un felCertificatul verde NU este legal, Certificatul verde NU este constituțional, Guvernul României NU are atribuții în ceea ce privește limitarea drepturilor și libertăților fundamentale cu atât mai puțin NEGAREA lor.Certificatul verde a pornit ca un mijloc de facilitate a circulației între statele europene și a devenit un instrument pentru dictatură, discriminare și segregare pe criterii medicale.Certificatul verde este discriminatoriu și ne întoarce în anii 1940, momentan ne lipsește steaua galbenă celor care REFUZĂM tratamentul genetic experimental care are ca efecte adverse decesul.Dacă nu ne opunem certificatul verde va fi necesar în din ce în ce mai multe locuri și este folosit de guvernanți pentru forțarea vaccinării. Nu vă gândiți că peste o lună, două sau trei vom reveni la normalitate pentru că acest lucru nu se va întâmpla.Certificatul verde poate fi oprit numai prin nesupunere civică și boicot total al tuturor locațiilor care îl solicită.


Cum boicotăm magazinele care își discriminează clienții pe criterii medicale:Nu cumpăra de la aceste magazine, indiferent dacă ai sau nu certificat verde. Nu merge în nici un magazin care solicită certificat verde, nu cumpăra online, nu comanda online cu ridicare.Roagăți prietenii și cunoștințele să nu cumpere nimic de la magazinele care cer certificat verde și lăsați recenzii negative acestor locații.Este foarte important ca vânzările lor să fie cât mai aproape de ZERO.Cumpără exclusiv de la magazine mici și de preferat de la magazine românești. Vei economisi bani care îți vor fi extrem de necesari în următoarea perioadă.Orice metodă care ajută la vânzări ZERO pentru locațiile care condiționează accesul de certificatul verde este binevenită.


Ce faci dacă nu poți intra într-un magazin din cauza certificatului verde:Filmează refuzul comerciantului de ați permite accesul. Nu forța, nu înjura, nu chema poliția, doar solicită explicații și filmează tot.Depune o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării - CNCD. Poți utiliza acest formular, sper să te ajute. Completează formularul, încarcă materialele video într-un loc accesibil și trimite tot la adresa support@cncd.ro.Depune o sesizare la Institutul Român pentru Drepturile Omului - IRDO. Poți utiliza acest formular, sper să te ajute. Completează formularul, încarcă materialele video într-un loc accesibil și trimite tot la adresa office@irdo.ro.Nu uita că orice drept la care renunțăm în această perioadă va fi pierdut definitiv. Depinde doar de noi dacă alegem sclavia, discriminarea și segregarea sau spunem un NU clar celor care folosesc pandemia pentru limitarea definitivă a drepturilor și libertăților fundamentale ale românilor.Te rog să distribui acest material și să mă ajuți prin adăugarea de locații noi.Published by Marius Şerban at 21:14 on 29.10.2021 [EEST]